Schapenvachten Van je Zus

IMG_0790

Dat een schapenvacht lekker is in de Winter vind ik logisch. Maar wist je dat in de Zomer een vacht ook heerlijk de koelte in je lichaam isoleert ?

Een schapenvacht is heel fijn om soepel je Yoga oefeningen op te doen.

En wat dacht je van slapen op je vacht ?

Tijdens mijn kampeer avonturen neem ik altijd mijn mega grote IJslander mee.

                              

heel blij ben ik met de natuurlijkheid van de Schapenvachten in mijn leven. En super gaaf dat ik hier alle heerlijkheden, voordelen en ervaringen met jou kan  te delen

Het bezitten van en liggen op een Ecologische schapenvacht is Geen Overbodige Luxe, het is een weldaad voor jou en je gezin.

 

Naast de verrijking van de sfeer in je huis, zorgt het zitten of aanraken van een schapenvacht voor gronding en verwarming van je lichaam.  Op een Schapenvacht is het prettig en makkelijk te ontspannen. 

Het aanraken met je vingers zorgt voor een verzachting en koestering in het hart. Het voelt heerlijk om met je vingers in de vacht te spelen. Als je je aandacht in je vingers kan brengen weet je wat ik bedoel.

De enegetische waarde van een schapenvacht ligt heel dicht bij onze menselijke waarde vandaar dat een schapenvacht zo goed en vertrouwd aanvoelt.

Ieder vacht voelt anders dat maakt het kiezen van een vacht zo persoonlijk. Welke vacht past het beste bij jou ?  Kijk rustig naar de vachten in de Winkel. Neem je tijd.  Als je een JA voelt is dat jouw vacht. Een vacht is als een "vriendschap voor het leven".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winkelen

Om een vacht op te frissen vindt ze het verrukkelijk om in de prille ochtend douw te hangen. Ondersteboven neer leggen in de sneeuw zal de vacht een diepe reiniging geven. Voor stof en kruimels

 werkt uitkloppen of de

 stofzuiger het beste.

Alle Schapenvachten in de webwinkel zijn met zorg en aandacht uitgekozen.

Dit uitzoeken vraagt tijd om af te stemmen op de helderste energetische waarden.

Alleen de allermooiste schapenvachten mogen het lederen Van je Zus label dragen.

Zo weet je dat jouw schapenvacht afkomstig is van een tevreden schaap wat haar cyclus in een kudde heeft volbracht. Dit is wel zo fijn !

Wat maakt onze schapenvachten zo bijzonder ?

Een Schapenvacht Van je Zus                     Natuurlijk !