Hooggevoeligheid             

                       van last naar Kracht

Van jongs af aan maken we veel mee wat niet strookt met wie we eigenlijk zijn. We krijgen het gevoel dat we er niet mogen zijn. We gaan ons bewust of onbewust niet goed genoeg meer voelen. We moeten ons aan regels houden die we niet begrijpen maar houden ons er toch aan om goed gevonden te worden en er bij te horen.

In het gezin waarin je opgroeide , op school en later in relaties die je aangaat kan je situaties mee maken die in ons energielichaam beschadigingen. Schrikmomenten, trauma. Er ontstaan dan als het ware gaten in ons energie lichaam. Dit is goed te zien als er een Killian foto gemaakt wordt. Die gaten worden veroorzaakt omdat ons systeem bij heftige situaties of emoties vanuit de buitenwereld op de overlevings stand gaat funktioneneren. Je gaat dan als het ware uit je lichaam om de pijn of het verdriet niet te hoeven voelen.

Nu kan je veel van die kleine gaten heel goed herstellen door in meditatie het oude gevoel op te roepen en bij de ongewenste emotie te blijven die dat oproept.

Zoals je wellicht weet verdwijnt een negatieve emotie waar je zonder hechting aandacht aan geeft  vanzelf. Helaas zijn er ook grotere wonden waar we niet zo makkelijk bij kunnen omdat ze simpelweg te diep verstopt zitten in ons systeem. Ze zijn onbewust.

Hierdoor ben je niet goed geaard en mis je een deel van de ondersteuning van de Aarde. Dit kan een wanhopig gevoel geven omdat je niet goed weet wat je hier te doen hebt, je verliest energie en blijft reageren op de oude manier. Je keuzes in het leven blijven gericht op schijnveiligheid en zekerheid. Daarbij ga je voorbij aan de liefde voor jezelf, kan je niet goed je grenzen aangeven, spreek je jezelf niet uit en blijf je de ander pleasen om niet afgewezen te worden.

Jij blijft achter met een rot gevoel. Dit kan anders.

Om je volledig te manifesteren, in je kracht te blijven, om te kunnen doen waar jij voor gekomen bent is het zaak die gaten te dichten. Dan hoeft je niet meer te reageren op omgevingsfactoren die je storen en kan je bewuste keuzes maken.

 

Het is nu makkelijk jezelf te helpen je energie hoog te houden. Maar hoe dan ?

Lunavit ontdekte ik in 2014 en ik ben razend enthousiast over de positieve veranderingen die het dragen van de armbanden in mijn leven en ons gezin gebracht heeft.

Ik hoef niet meer te reageren op boze mensen, stel gemakkelijk grenzen en ben eindelijk begonnen met het houden van mezelf. Het kunnen vormgeven aan mijn missie op mijn eigen uniek wijze is een fantastisch kado waar ook jij nu je voordeel mee kan doen. Kortom sinds ik de Copper Harmonie armband draag voel ik me meer en meer mezelf en lacht het leven mij toe.

Hoe fijn is dat ?

Bewust heb ik in de collectie gekozen voor twee sterkste modellen. De Harmony voor het prachtige simpele spang ontwerp ( + geen schakels en sluitingen die slijten )  De siliconen Sport serie voor het comfort en draaggemak bij kinderen.

 

Na dit fantastische resultaat met de armband zijn we gaan experimenteren met de  Walk-a-Netics, magneet zolen. Weer waren we verkocht aan het weldadige en stevige gevoel wat er ontstond bij het lopen op de zolen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat we al enthousiaste verhalen gehoord hadden over de Aroma Sense Douchekop hebben we die ook besteld en whow wat is dat lekker, douchen in gelukzaligheid. en een opgewekt gevoel.

 

Je snapt het al, ik ben blij de Feelgood producten van LUNAVIT met jou te delen

Lunavit helpt om je goed te voelen

Magneten, an - Ionen Germanium en een boost Tachione energie zorgen voor een weldadig gevoel.

De hele dag door !

Succes = Je Goed Voelen

De producten van Lunavit hebben iets speciaals.

In de armbanden zitten naast de krachtige magneten die je helpen aarden nog meer welzijn bevorderende mineralen en frequenties in verwerkt.

De  An-Ionen stralen het zalige gevoel van de natuur uit.   Denk aan een waterval op een zonnige dag.

Germanium zorgt naast alle heilzame werkingen voor de balans in het lichaam. Dit te samen met een boost frequentie van Tachione ( nulpunt energie ) zorgt voor absoluut krachtige werking.

 

 

gratis verzending bij bestelling boven € 50,-